آون توستر یا فر برقی یکی از وسایل مهم و ضروری آشپزخانه به حساب میآید که کارهای بسیاری را انجام میدهد. از این دستگاه برای تست کردن و برشته کردن نان استفاده میشود، هم چنین از آن به عنوان فر برای پخت کوتاه مدت مانند ذوب کردن پنیر روی غذاها و غیه هم استفاده میشود. نام “آون توستر” ممکن است کمی گیج کننده باشد، زیرا اکثر مدلهای امروزی میتوانند کارهای بیشتری از تست کردن نان انجام دهند، مثلا میتوانید پیتزا درست کنید، یک مرغ کامل یا استیک بپزید، کوکی بپزید و خیلی چیزهای دیگر. با داشتن آون توستر میتوانید بیشتر کارهای خود را انجام دهید و کمتر از اجاق گاز استفاده کنید.
بیشتر: بررسی تفاوت مایکروفر و توستر
از آون توستر میتوانید برای گزینههای مختلف استفاده کنید، اکثر توسترها دارای طیف وسیعی از دما هستند. برخی از آنها توانایی پخت و پز قوی دارند که میتوانند طیف گستردهای از ظروف را تحمل کنند. بعضی از آنها ممکن است دارای صفحه لمسی و چرخ گردان باشند. سطوح دیگر ممکن است یک عنصر گرمایش اضافی در بالا داشته باشند که به شما امکان میدهد به طور همزمان طبخ و گرم کنید. یک آون توستر با کیفیت باید به راحتی بتواند نیازهای گرم کردن، یخ زدایی، جوشاندن، طعم دهی یا پخت و پز را برطرف کند.
توسترها در تهیه غذاهای برشته هم مناسبتر کار می کنند. در صورتی که میخواهید با استفاده از آون توستر مرغ کامل را کباب و برشته کنید، دقت داشته باشید که دستگاه مورد نظرتان جوجه گردان داشته باشد. یک آون توستر خوب میتواند سریعتر از اجاق گاز معمولی مواد غذایی را برشته کند.